Studenten Autoverhuur Curaçao

Waar is dat feestje?

Feest in ons DNA!

Zeg je Curaçao, dan zeg je: zon, zand, zee en feest!
Wie is hier niet geweest om een optreden te geven in een van de vele clubs die we hier hebben? Hardwell, The Partysquad, André Hazes, Kensington, Bizzey.. Noem maar op!

StageinfoCuracao.com

Alles wat je moet weten voor een eerlijk beeld over het eiland, dus niet alleen de mooie plaatjes!

inwoners
0 .000
bars en restaurants
0 +
zonuren
0 +
gem. temperatuur
0 °C
Feesten tot diep in de nacht

Curaçao is een eiland met een bruisend uitgaansleven! Er is altijd wel wat te doen wanneer de avond aanbreekt. Zo zijn er genoeg leuke events op het eiland zoals Happy hours, fuik en feesten. Deze events zorgen voor een onvergetelijke tijd op Curaçao

Happy Hours

We zeiden het al in onze Budget tips, er is altijd wel een happy hour te vinden. Zeker op Mambo Beach en Jan Thiel Beach krijg je net even meer voor je geld tijdens een happy hour. 

Je hoeft dit niet te boeken, maar als er een event is dan heb je vaak een kaartje nodig. Daarvoor ga je naar de Caribbean Ticketshop.

Wil je geen taxi boeken?

Zoek niet verder, wij hebben de scherpste prijzen van heel Curaçao én kunnen je met nog zo veel meer helpen. Jouw ultieme eilandverblijf begint al bij ons!

Carnaval

Carnaval is iets wat heel serieus wordt genomen op Curaçao. Iedereen heeft vrij en er vinden grote voorbereidingen plaats. Het is dan ook het jaarlijkse grootse feest. De carnavalsroute is van Santa Maria naar het Brionplein, wat in het centrum van Willemstad ligt. Tijdens de route spelen ze heerlijke muziek af, hebben ze mooie parades en zie je kleurrijke outfits voorbij komen. Echt een feestje dus!

Fuikdag

Tsjah, een bezoek aan Curaçao zonder de eerste zondag van het jaar mee te pakken in de Fuikbaai is echt een no go. Verleng je trip, kom eerder deze kant op, doe wat je moet doen!

Het grootste drijvende outdoorevenement van het Caribisch gebied is alleen per boot toegankelijk en is absoluut magisch. 

Oud & Nieuw

Zeggen we Oud en Nieuw, dan zie je vaak voor je: oliebollen, sneeuw, kou, dikke jas aan als je de buren feliciteert, maar het kan ook anders!

Oud en Nieuw mét oliebollen, mét vuurwerk, mét feest, maar ook nog eens mét je bikini of zwembroek aan! Geen Kerstboom, maar een palmboom. Niet blauwbekken tijdens de Nieuwjaarsduik, maar met een UNOX muts op uren dobberen in Jan Thiel!