Studenten Autoverhuur Curaçao

Vul je agenda op Curaçao

Activiteiten

Voor zo’n klein eiland is er ongelooflijk veel te doen! We zijn omringd met water en hebben dus heel verschillende stranden. We hebben prachtige natuur, de beste feesten en de leukste mensen!

StageinfoCuracao.com

Alles wat je moet weten voor een eerlijk beeld over het eiland, dus niet alleen de mooie plaatjes!

inwoners
0 .000
bars en restaurants
0 +
zonuren
0 +
gem. temperatuur
0 °C
Ben je een strandganger?

Kies maar! Welke wil je? Jan Thiel Beach? Mambo Beach? Grote Knip? Cas Aboa, Blue Bay, Playa Porto Marie? Liever Playa Lagun? Of rijd je een klein stukje om op Klein Curaçao te liggen?

Must do: Klein Curaçao

We zetten Klein Curaçao hierboven al als prachtig strand, maar het is echt een must om daarheen te gaan! Met ongeveer een uurtje reistijd kom je aan op dit onbewoonde eiland en na een dag relaxen ben je herboren!

Je kan erheen met Miss Ann Boat Trips, BlueFinn Charters of vol gas op een Powerboat!

Makkelijk naar een van die prachtige stranden?

Zoek niet verder, wij hebben de scherpste prijzen van heel Curaçao én kunnen je met nog zo veel meer helpen. Jouw ultieme eilandverblijf begint al bij ons!

Bezoek de onderwater wereld!

Of je nou je PADI duikbrevet gaat halen, simpelweg wil snorkelen of een proeflesje neemt, de onderwaterwereld van Curaçao mag je ook niet missen. 

De mooiste kleuren, het gevoel van gewichtloos zijn en één zijn met deze bijzondere plek in de natuur. Je PADI halen kan onder andere bij Blue Bay Dive of Jan Thiel Diving.

Fuikdag

Tsjah, een bezoek aan Curaçao zonder de eerste zondag van het jaar mee te pakken in de Fuikbaai is echt een no go. Verleng je trip, kom eerder deze kant op, doe wat je moet doen!

Het grootste drijvende outdoorevenement van het Caribisch gebied is alleen per boot toegankelijk en is absoluut magisch. 

Christoffel Park

Nadat je de diepte van de zee hebt bezocht, kan je het ook eens hogerop zoeken in Christoffel Park, ons nationale park.

2.300 hectare groot, vol met cultuur, natuur en rust. Behalve als je de Christoffel Berg wil beklimmen natuurlijk, dan mag je je in het zweet werken om de 372 meter te beklimmen en kan je zeggen dat je een van de 3 hoogste punten in het Koninkrijk der Nederlanden beklommen hebt.

Off Road Adventure

Als je dan genoeg actie hebt gehad uit eigen kracht, probeer het dan eens met een van de off road Jeep, Quad of Buggy Tours die we hebben op het eiland. Cross door plassen, over stoffige paadjes en doe dingen die je met onze auto niet mag!

Sea Aquarium

Wel kennis maken met de onderwaterwereld, maar niet nat worden? Dan moet je toch even langs het Sea Aquarium om dolfijnen, haaien en andere exoten te bekijken.

Nouja, we zeggen niet nat worden, je kán het water ook in om veilig haaien te voeren! Wacht niet langer, stap in je auto en go!