Waar is dat feestje?

Curaçao staat bekend om zijn tropische stranden, mooie mensen en natuurlijk.. feest!

Hardwell, The Partysquad, Kensington, André Hazes, Bizzey.. allemaal zijn ze regelmatig te vinden op Curacao!

Of bekijk de pagina van Cabana Beach, Chill, Zanzibar, Wet & Wild, Full Moon, Zest, Madero, HFTG

Curaçao is een eiland met een bruisend uitgaansleven! Er is altijd wel wat te doen wanneer de avond aanbreekt. Zo zijn er genoeg leuke events op het eiland zoals Happy hours, fuik en feesten. Deze events zorgen voor een onvergetelijke tijd op Curaçao. In deze blog vertel ik wat deze events inhouden en waar je deze kan vinden zodat je ze niet mist!

 

Happy hours 

Iets waar je zeker niet aan gaat ontkomen zijn happy hours. Gezellig een drankje drinken voor een leuke aanbieding, zoals 1+1 gratis. De happy hours zijn vaak te vinden op de stranden bij Mambo Beach en Jan Thiel Beach en zul je zeker mee maken als je hier bent. De dagen waarop deze plaatsvinden verschillen nog wel eens. Vraag even rond als je er bent of kijk hiervoor op social media, daar staat het vrijwel altijd aangegeven.

Naar een happy hour kan je in principe heen zonder kaartje, maar voor een event heb je vaak een kaartje nodig. Caribbean Ticketshop is een officiële website welke online tickets aanbiedt voor de populairste events van het eiland. De meeste tickets voor events zijn via hier verkrijgbaar. Wil je zeker zijn van je plekje op een gaaf event? Koop dan je ook Early Bird tickets Caribbean Ticketshop! Verder worden vaak aanbiedingen gedaan voor verschillende events, dus neem daarvoor altijd even een kijkje op de website! 

 

Carnaval

Carnaval is iets wat heel serieus wordt genomen op Curaçao. Iedereen heeft vrij en er vinden grote voorbereidingen plaats. Het is dan ook het jaarlijkse grootse feest. De carnavalsroute is van Santa Maria naar het Brionplein, wat in het centrum van Willemstad ligt. Tijdens de route spelen ze heerlijke muziek af, hebben ze mooie parades en zie je kleurrijke outfits voorbij komen. Echt een feestje dus!

 

Fuik

Een andere populaire feestdag op Curaçao is fuikdag. Op de eerste zondag van het nieuwe jaar komen in Fuikbaai allemaal boten bij elkaar. Iedereen neemt floats en hapjes en drankjes mee. Op sommige boten is ook nog een DJ aanwezig. Je vaart vanaf een haven naar Fuikbaai en gaat daar aanmeren en de hele dag feesten in de zon, rond zonsondergang vaar je weer terug. Een bijzonder feestje wat je absoluut niet mag missen!

 

Oud & nieuw

Met je zomerkleren aan op het strand het nieuwe jaar vieren, wie wilt dat nou niet? Oud en nieuw is dan ook zeker een feestje op Curaçao. Het wordt groot uitgepakt met leuke feesten, vuurwerk, muziek en zelfs oliebollen! Een echte traditie op het eiland is de nieuwjaarsduik. Samen met je vrienden neem je met je unox muts een duik in het water bij Jan Thiel Beach.

 

Een auto nodig?

Vervoer op Curaçao is een must! Wij bieden huurprijzen vanaf 650 ANG per maand.

TOP