Studenten Autoverhuur Curaçao

Betalen

Veelgestelde vragen

Elke maand dient de huur vooraf betaalt te worden. We sturen je rond de 24e van de maand een factuur voor de huur van de dagen dat je de auto in de opkomende maand huurt volgens het huurcontract.

De huur kun je betalen via iDEAL, Bancontact, via een bankoverschrijving of door een storting.

De borgsom voor zowel de Volkswagen Golf, als de Chevrolet Aveo is € 750,-.

De borg voor de stadsscooter bedraagt € 250,-.

De borg dien je vooraf over te maken op onze rekening of contant te betalen.

De borgsom wordt volledig terugbetaald als de huurauto wordt teruggebracht volgens afspraak. Heb je dit overgemaakt via onze bank in Nederland, dan storten wij dit terug op de door de huurder opgegeven bankrekening. Heb je contant betaald, dan krijg je dit contant terug in de valuta waarmee je betaald hebt. Bij inlevering van de huurauto wordt de borgsom uiterlijk binnen 5 werkdagen overgemaakt.

iDEAL en Bancontact

Betaal veilig en snel via iDEAL en Bancontact. Klik hier om naar onze betaalpagina te gaan en voer daar je factuurbedrag ( *** ANG) en jouw unieke factuurnummer (INV-*****) in als referentie zodat we weten dat jij degene bent die betaald heeft.

Vervolgens krijg je de keuze om dit bedrag met iDEAL of Bancontact te betalen. De wisselkoers en koersopslag wordt dagelijks bijgewerkt door PagaDirect.
Let op: dit is dus niet 1 op 1 wisselkoers maar goedkoper dan een internationale bankoverschrijving.

De verwerking van de internationale betaling wordt verwerkt door onze betalingspartners PagaDirect en iDEAL of Bancontact. De transactiekosten worden verwerkt in het eindbedrag.

Bankoverschrijving

Je kunt het factuurbedrag ook overmaken naar onze Curaçaose bankrekening. Dit doe je door middel van een (internationale) bankoverschrijving.

Rekeningnummer: 33133306

Begunstigde: Multipro Works BV
Adres: Grebbelinieweg 84
Plaats: Willemstad
Land: Curaçao

SWIFT / BIC: MCBKCWCU

Bedrag: jouw factuurbedrag in ANG. (dus niet in EUR).
Betalingskenmerk: jouw factuurnummer (INV-*****)

Bank:
Maduro & Curiel’s Bank NV – MCB
Adres: Plasa Jojo Correa 2-4, P.O. Box 305
Plaats: Willemstad
Land: Curaçao

Let op: bedrag dient in ANG overgemaakt te worden en de kosten voor de internationale overschrijving dien je zelf te betalen (OUR), kosten verschillen per bank. Vergeet ook hier niet jouw factuurnummer /invoice number (INV-*****) te vermelden.

Storting

Krijg jij jouw loon cash uitbetaald? Dan is het ook mogelijk dat wij dit voor jou op onze bankrekening storten. We rekenen jou 30 ANG servicekosten, directe bankkosten. Neem hiervoor contact met ons.