Voor stagiaires & werkenden op Curaçao!

Curaçao, een gewild eiland voor veel werkenden en stagiaires in Nederland en daarbuiten. Uiteraard biedt Curaçao veel toeristische attracties o.a. Willemstad, Westpunt, witte stranden en diverse horecagelegenheden. Het probleem is helaas dat veel van deze ”toeristische attracties” verspreid liggen over het eiland. Daarom wordt door zowel de lokale bevolking als toeristen veel gebruik gemaakt van de auto, aangezien het openbaar vervoer over het algemeen slecht is en de wegen niet gebruiksvriendelijk zijn voor fietsers.

Studenten Auto Verhuur Curaçao

Aangezien de “grote autoverhuurbedrijven” over het algemeen dure prijzen hanteren, is het idee ontstaan om goedkope en veilige auto’s aan te bieden aan stagelopers en werkenden op Curaçao. Het is tevens ook een feit dat een auto echt noodzakelijk is om mobiel te zijn op het eiland.

Verder is de jonge leeftijd van een stagiair in combinatie met vaak weinig rijervaring hetgeen ervoor zorgt dat jonge huurders een hoge risicogroep vormen. Dit is de reden dat je onder de 23 jaar op Curaçao vrijwel nergens een auto kunt huren. Wij als Studenten Auto Verhuur kunnen middels ons positieve schadeverleden nog steeds onze auto’s verzekeren onder de 23 jaar, echter willen de verzekeringsmaatschappijen dit risico betaald zien wat zorgt voor hoge verzekeringspremie’s en eigen risico’s.

Omdat we begrijpen dat jij als student geen groot budget hebt en dus graag goedkoop wilt rijden hebben we het volgende bedacht;

 

“Sta jij garant voor jouw rijgedrag, dan staan wij garant voor een lage huurprijs!”

MBG nieuwe logo

StudentenAutoVerhuur is onderdeel van MBG Curacao, een Nederlands familie-/ vriendenbedrijf dat zich 25 jaar geleden op Curacao heeft gevestigd. Met eigen monteurs, eigen voorraad van onderdelen en jarenlange ervaring in de technische branche zorgen wij ervoor dat je zorgeloos rond kunt rijden op het mooie Curacao!

Buiten de verhuur van studentenauto’s zijn wij algemeen actief in de verhuurmarkt voor stage & vakantie op Curacao, denk hierbij aan scooterverhuur via Caribbean Scooters, autoverhuur via Oke Cars Curacao en organiseren wij unieke tours via Uncle Harry’s Crazy Tours. Vergeet ook onze Medicine Rum niet te proeven!

Wij doen het net even anders dan de rest, altijd met een lach en daarbij zakelijk correct. Ook hebben we niet de overhead zoals de ‘grote jongens’, hierdoor kunnen we de prijs laag houden. Fun in the Sun!