Nieuwe reactie toevoegen

★★★★☆
4 5 1
De autos zijn wel wat ouder zo dat er af en toe iets kapot gaat of een band lek is. Maar de service en het team zijn top. Je kunt er altijd bellen of mailen en hebt meteen een antwoord of kunt langskomen als er iets met de auto niet goed gaat. De borg werd me meteen een dag nadat ik de auto had ingeleverd al op mijn rekening gestuurrd. Ik zal er weer een auto huren als ik langer op Curacao zou blijven.

★★★★★
5 5 1
Fijne service en leuke, betrokken mensen, ook als er iets mis was. Dus een zeer goede ervaring en zou het zeker aanraden aan anderen!! Ook de borg was bij terugkomst al erg snel terug gestort.

★★★★★
5 5 1
Hele goede service dit zal ik aan vrienden die naar Curacao komen aanraden!!!!

★★★★★
5 5 1
Super tijd gehad op het eiland en zeer mobiel dankzij een auto bij Studenten Autoverhuur. Snelle service en gezelligheid tijdens de maandelijkse controles. Zeker aan te raden!

★★★★☆
4 5 1
Super goede service gekregen bij Multicar care van Ome Harry!! Fijn dat er gelijk een oplossing was toen er een probleem was!! Shirley ook bedankt voor het snelle en fijne mailcontact! Groetjes Sabine

★★★★☆
4 5 1
Hoi allemaal! Wij hebben 6 maanden op het eiland gewoond en 6 maanden gebruik gemaakt van de Volkswagen. We hebben drie verschillende auto's gehad, maar het met top service! Ze stonden altijd voor ons klaar om ons te helpen. Het zijn oude auto's dus er kan iets mis mee zijn, maar de goede service maakt dat allemaal een stuk minder erg. Groetjes, Annabel & Marlou

★★★★★
5 5 1
Super service en een topauto gehuurd bij Studentenautoverhuur!

★★★★★
5 5 1
Heb voor 2 maanden een auto gehuurd bij Harry. Prima service en alle papieren goed geregeld en geen problemen gehad! ook waren ze heel flexibel met het eerder innemen van mijn auto en dat iemand anders hem over nam. Bedankt voor alles!

★★★★★
5 5 1
Wij vonden het heel erg prettig om bij jullie een auto te huren! Fijne en gezellige service, ook als er iets aan de hand was. Ook die 24/7 wegenwacht service is echt super top en gaaf om in een oud autootje te rijden. Bedankt voor onze Ferrari en ons blauwe toeringscar. Ayoo, Ingrid en Kirsten

★★★★☆
4 5 1
He MBG-team. Heel erg bedankt voor de auto. Door de vrijheid van de auto is mijn tijd in Curaçao een stuk leuker geweest. Af en wel een probleempje gehad, maar direct weer verder geholpen. Topservice! Nogmaals bedankt! Hopelijk tot snel. Ayoo

★★★★☆
4 5 1
Fun in the Sun! Ondanks veel problemen aan de auto's stond studentenautoverhuur wel altijd klaar met een goede oplossing. Wij willen graag de Uncle Harry's Crazy Tours bedanken voor de geweldige dag! Zeker aan te raden! Bedankt voor alles, Groetjes!!

★★★★★
5 5 1
Zeer fijne service en altijd meteen beschikbaar wanneer we contact zochten! Een echte aanrader! 🙂

★★★★★
5 5 1
Wauw!! Wat een goede zorg en wat een lieve mensen. Ontzettend gastvrij en 24/7 bereikbaar voor alles wat er aan de hand is. Na een ongeluk binnen 2 min. stonden ze voor ons klaar en zelfs de volgende dag gelijk een nieuwe auto. Top service!!!!! Via een andere autoverhuurder hebben wij ook een auto gehuurd, maar dat is zeker niet zo goed bevallen! Je betaald misschien 50/100 gulden minder, maar alles is zeker niet zo goed geregeld. En gebeurt er dan een ongeluk dan ben je 1500 EURO verder!! Beter dan dit kan niet, Bedankt allemaal! En ayoooo dushi Korsou! En natuurlijk bye bye lieve golf (nummer 3) xx

★★★★★
5 5 1
goed rijdende wagen. goeie service en een skon wagen

★★★★☆
4 5 1
Ik ben heel tevreden over de kwaliteit prijsverhouding! Twee keer voor een lange week een golfje gehuurd. Geen airco gemist, goede service toen we een lekke band hadden en zonder problemen en met veel plezier over het eiland gescheurd! Een aanrader dus als je goede service wil en niet teveel wil betalen!

★★★★★
5 5 1
Fijne auto's. Het zijn geen nieuwe, maar wel betrouwbaar! Mocht er iets zijn dan leveren ze een hele goede service!

★★★★☆
4 5 1
Super fijne service, gelijk de eerste dag dat we aankwamen stond er een auto voor ons klaar. Bij stukken of problemen hoef je maar te bellen en ze staan voor je klaar.

★★★★☆
4 5 1
Super snel geregeld, dezelfde dag had ik nog een auto. Goede service!

★★★★★
5 5 1
Prima auto gehuurd met een uitstekende service. Volgend jaar weer!

★★★★★
5 5 1
Een auto die je van A naar B brengt. Snel en makkelijk wordt alles geregeld!

★★★★☆
4 5 1
goede service, altijd bereikbaar. minder goede kwaliteit van auto maar hij heeft 3 maanden goed gereden

★★★★★
5 5 1
Het zijn echt super auto's. ze rijden echt perfect en de service ook helemaal toppie

★★★★★
5 5 1
Het afgelopen half jaar heb ik met veel plezier een auto gehuurd bij studentenautoverhuur.com. Altijd een snelle en goede service waar ik heel blij mee was.

★★★★★
5 5 1
Helemaal tevreden met de service die jullie bieden. De auto is gedateerd maar rijdt prima en in de tijd dat ik hem gehuurd heb, bijna 3 maanden, geen klachten gehad en auto heeft dus ook nooit stilgestaan. Oftewel; goed geregeld. Zal jullie zeker aanraden bij eventuele toekomstige bezoekers van Curacao!

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de goede service en de leuke tijd met de auto. We hebben heel het eiland afscheurd. Echt een aanrader dit bedrijf.

★★★★★
5 5 1
Prima auto's voor een goede prijs. Hebben hier zelf geleerd hoe je banden moet verwisselen in deze 5 maanden ;p. Heel aardige mensen! Bedankt voor alles!

★★★★★
5 5 1
Prachtige auto, rijdt perfect, super service en super goed geholpen.

★★★★☆
4 5 1
Goede service, prima auto en leuke mensen. Curaçao is veel beter te zien als je met de auto overal heen kan!

★★★★★
5 5 1
super tijd gehad op curacao met me bulldogie! fijne autos en goeie service

★★★★★
5 5 1
Wat een top bedrijf! Goede service en heb totaal geen problemen met de auto gehad. Ga m'n autootje zelfs missen! Dankzij jullie veel leuke roadtripjes kunnen maken. Bedankt !!:)

★★★★☆
4 5 1
Super snel een auto gekregen, goeie service. Een aanrader

★★★★★
5 5 1
Ons rode VWtje heeft het netjes vol gehouden in de 3 maanden dat we hier hebben gezeten. Prima van A naar B gebracht, geen problemen mee gehad! Shirley, Harry & Co. Bedankt!

★★★★★
5 5 1
Goede en vriendelijke service. weinig problemen en als er problemen waren werden we altijd snel geholpen. heel tevreden over dit verhuur bedrijf.

★★★★★
5 5 1
Voor het derde jaar naar volle tevredenheid een auto gehuurd. Goede service, een keer warme motor. Snel verholpen dus goed geregeld, tot de volgende keer maar weer.

★★★★☆
4 5 1
goed verhuurbedrijf, prima jeep meegekregen!

★★★★★
5 5 1
3 maanden gehuurd bij Harry, een jeep met mooie bloemen. Eigenlijk geen problemen gehad, en bij de kleine dingen die er waren kwamen de monteurs snel ter plekke. Verder moet je de staat van de auto accepteren, zo lang hij rijdt is het goed. Heerlijk gereden met deze top auto!.

★★★★★
5 5 1
Prima auto en een goede en vriendelijke service. Een aanrader.

★★★★☆
4 5 1
Bedankt voor de goede service weer! Prima auto'tje voor een mooie prijs. Hartelijk dank en hopelijk tot snel weer! 🙂

★★★★★
5 5 1
de auto's zijn heel erg in orden soms als er wel iets mis is dan woord allen meteen geregeld en nooit geen problemen ik zeg als je een auto nodig heb zal ik hem zeker hier huuren

★★★★★
5 5 1
Top bedrijf! Leuke en betrouwbare mensen! Auto gehuurd tijdens mijn stageperiode voor 850 naf. Goedkoper en dezelfde service niet te vinden.. Niet de nieuwste auto, maar reed goed en weinig problemen gehad. 1 keer stil gestaan, direct opgehaald en een vervangende auto gehad, top service! Aanrader! Thanks harry & iedereen van studenten auto verhuur!

★★★★★
5 5 1
Hele fijne auto en goede service en zeker niet duur! Helemaal top!

★★★★☆
4 5 1
Een vrolijke opvallende auto gehad. Hij was niet luxe maar hij reed me van A naar B. Een betrouwbare plek om je autotje te huren! Thanks!

★★★★★
5 5 1
Een goede verhuurder die helpt als er iets met de auto aan de hand is. Die er ook voor zorgt dat het probleem wordt verholpen zodat de auto nog een tijdje langer mee kan. Tijdens mijn verblijf op Curacao heb ik veel plezier gehad met een auto, het is maar tijdelijk, maar je kunt overal komen zonder afhankelijk te zijn van anderen.

★★★★★
5 5 1
5 Maanden veel plezier gehad van onze mooie ladybug golf! Leukste autotje van het eiland, en hij heeft ons nooit stil laten staan! Service hier was ook altijd top!! Gr. Thijs en Stefan

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de super goede service en natuurlijk de gezelligheid! Ik heb een super leuke tijd gehad hier op Curacao en ga het zeker missen. Ik ben blij dat ik bij jullie een kamer heb gehuurd, het was altijd zo gezellig! jullie zijn top! BEDANKT

★★★★★
5 5 1
voor mijn stage heb ik voor 5 maanden een auto gehuurd en het is me super goed bevallen! super service, echt een aanrader! Bedankt voor de afgelopen 5 maanden!:)

★★★★☆
4 5 1
Auto is goed bevallen. En ik hoop dat de volgende er net zoveel plezier mee heeft als ik

★★★☆☆
3 5 1
Goede service en prima auto's. Hebben veel lol gehad aan onze mazda en golfje.

★★★★★
5 5 1
Fijne auto voor een redelijke prijs met een top service

★★★★☆
4 5 1
Olla, Na 4,5 maand op curaçao en een auto gehuurd te hebben bij Harry. Hebben we mooie ritjes mogen maken in verschillende auto's. We hebben wat pech gehad daardoor hebben we in 5 verschillende auto's mogen testen. Het is elke keer wel opgelost en we hebben ondanks alles een super tijd gehad op Curaçao. Ayo Chia en Amanda

★★★☆☆
3 5 1
Beste aankomende studentenautohuurders, Met veel plezier hebben wij de afgelopen 4 maanden rondgereden in de auto's van Harry en Vincent. We zijn gaan houden van onze visjes auto, ietsje minder van de panda auto, en de golf was ook meer dan prima. We zijn heel blij geweest met de ophaal- en opknap service van deze 2 mannen, en ook Ronald kon er wat van. Daarnaast konden we de rum cola ook zeer waarderen 😉 Zeker een aanrader en bedankt voor alles Liefs Eva en Iris

★★★★★
5 5 1
Goede service, altijd heel netjes gehandeld zodra er iets kapot was, werd dit kosteloos gerepareerd, mits het je eigen schuld niet is natuurlijk! Verwacht niet de nieuwste auto, maar typisch een auto voor op Curaçao. Hierdoor is de prijs goedkoper dan bij andere bedrijven maar de auto brengt je veilig van A naar B.

★★★★☆
4 5 1
Great service! Nice people! I'll book here next time again.. Many thanks, Rutger

★★★★★
5 5 1
Curacao was super! De service was super hier!

★★★★☆
4 5 1
Super fijne tijd gehad op Curacao. Een auto heb je zeker nodig op het eiland. De service is erg goed, je wordt snel geholpen. We zijn erg tevreden! En we gaan onze 'Koetje Boe' auto erg missen. De geschilderde auto's zijn erg leuk! Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Liefs Janine en Kim-

★★★★★
5 5 1
Ik zou het bedrijf aanraden bij andere. De service is prima en het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Ga zo door!

★★★★☆
4 5 1
Goede service, alles was snel geregeld. Goede auto tegen een redelijke prijs. Top

★★★★★
5 5 1
Geweldig goede auto meegekregen, met voldoende ruimte voor onze bagage. Niet duur, heel erg veilig en bij een defect knipperlichtje zijn we meteen geholpen! Ome Harry, Vincent en Shirley hebben ons super geholpen en we raden Multicar Rental ook bijzonder aan voor een goedkope en goede oplossing om je te verplaatsen op het eiland! Masha Danki team MultiCar

★★★★★
5 5 1
We kregen een leuke blauwe jeep die perfect was. Alles relaxt geregeld en goede service en niet duur. Top geregeld. Volgende keer gaan we zeker weer voor deze jeep!

★★★★★
5 5 1
We kregen een kei vrolijke wolkenauto mee! Met hem was er geen 'wolkje' aan de lucht! TOP

★★★★★
5 5 1
Hele fijne week gehad met een top auto en een goede service!

★★★★★
5 5 1
Wij vonden het erg fijn om een auto hier te huren. De auto heeft het goed gedaan en je bent verzekerd van een goede service! Een aanrader dus!

★★★☆☆
3 5 1
prima auto & service

★★★★★
5 5 1
top auto voor een top prijs

★★★★☆
4 5 1
Goede auto! voor een mooie prijs kunnen huren! Veel van het eiland kunnen zien hierdoor

★★★★☆
4 5 1
Wij hebben voor een week hier een auto gehuurd. De service van dit bedrijf is zeer goed! we kregen een goede degelijke auto mee, waar wij geen problemen mee hebben gehad. goed bedrijf om je auto te huren.

★★★★☆
4 5 1
Lekker bakkie om Curacao mee te verkennen! Leuke mensen hier en prima service!!

★★★★☆
4 5 1
alles super geregeld!!! lekker over het eiland gereden! super genoten....

★★★☆☆
3 5 1
Heerlijke auto gehuurd, prima service

★★★☆☆
3 5 1
Dankzij de auto hebben wij vele mooie plekken van het eiland kunnen zien. Vriendelijke prijs voor een prima auto

★★★★★
5 5 1
Fijn gehuurd, ondanks de problemen met banden en koppeling. Auto kapot, binnen 2 uur een nieuwe auto tot onze beschikking. Erg tevreden! Bedankt.

★★★★★
5 5 1
Erg tevreden, veel plezier gehad van de auto. Rijdt fijn. Goede service!

★★★★★
5 5 1
Erg tevreden met de auto, helemaal geen problemen mee gehad!

★★★★★
5 5 1
Super snelle en betrouwbare service, met pick up en wegbreng naar Hato ! een super fijn adres voor autohuur.

★★★★★
5 5 1
de autohuur van Harry en Shirley is heel goed!!!!!

★★★★★
5 5 1
Mocht je een autootje willen huren, dan moet je het zeker hier doen. Gelukkig gaat vriendelijkheid en service heel goed samen. Heerlijk touren naar de mooiste playa's ! Dank !

★★★★★
5 5 1
Heel goede auto! Zeer goede prijs kwaliteitsverhouding! Geen problemen mee gehad, reed heerlijk! Vriendelijke service, altijd bereid te helpen.

★★★★☆
4 5 1
Super vakantie! Een auto is wel een must. Wij gaan onze bolide en Curacao ontzettend missen.

★★★★★
5 5 1
Fijne vakantie met een goede auto. De service was erg goed. We hebben hier nu voor de derde keer een auto gehuurd en we zijn zeer tevreden.

★★★★★
5 5 1
Super fijne vakantie gehad, met een hele fijne auto. Een aanrader voor iedere vakantie ganger om bij ome Harry een auto te huren!

★★★★☆
4 5 1
wij hebben een super vakantie gehad, mede door jullie auto waardoor we veel van het eiland hebben kunnen zien. Bedankt voor de goede service!

★★★★★
5 5 1
Super service, goede auto. Vriendelijke mensen en gastvrij ontvangen. De volgende keer zeker weer!

★★★★★
5 5 1
Ome Harry en Marga, de jeep was helemaal top. Bedankt voor alle service en de gastvrijheid, tot de volgende keer!

★★★★★
5 5 1
We hebben met plezier in de auto rond gereden. Met gelukkig weinig problemen en dat we het samen goed hebben afgehandeld. Een dikke pluim voor jullie bedrijf en succes in de toekomst. Misschien tot ooit. Groetjes Dorine en Beau.

★★★★☆
4 5 1
een geweldige auto waaraan niks mankeert. beter kan bijna niet!

★★★★★
5 5 1
Goede tijd gehad in Curacao en dankzij ons autootje heel het eiland kunnen zien. Goede en snelle service!

★★★★☆
4 5 1
Een tereinauto en een vw golf black gehuurd, prima service en erg prettige medewerkers bij multi car rental. Al met al een prima service.

★★★★★
5 5 1
ideale verhuurder met hele schappelijke prijzen. hele vriendelijike mensen die je altijd helpen. tot over 2 jaar grt monique

★★★★★
5 5 1
prima simpele auto, we hebben het hele eiland over getoerd zonder problemen. Zeer tevreden.

★★★☆☆
3 5 1
Bedankt voor de goede service

★★★★★
5 5 1
Goed advies gekregen bij dit autoverhuurbedrijf!! Verder een top autootje voor een lage prijs! Zeker een aanrader. Zonder dit autootje waren we niet ver gekomen!!

★★★★☆
4 5 1
Super tijd gehad op Curacao, met een heerlijk wagentje via Harry! Geen problemen gehad, met deze auto alle mooie stranden kunnen zien!

★★★☆☆
3 5 1
We hebben een super tijd gehad in Curacao, en Jeepje Lizzy heeft ons mooi overal naartoe gebracht

★★★★☆
4 5 1
Goede service gehad, klantvriendelijk. Alles verliep goed. Als we deze auto niet hadden gehad kwamen we nergens!

★★★★★
5 5 1
Prima auto voor weinig geld, goede service leuke mensen! Aanrader...!

★★★★☆
4 5 1
goed vervoer goed om mee door de stad te rijden en goede service gehad

★★★★★
5 5 1
Goede autoverhuurder, klantvriendelijk, goede service. Mooie tijd gehad op curacao met mn auto

★★★☆☆
3 5 1
Prima auto, goeie tijd gehad op Curacao!

★★★★★
5 5 1
Fijne auto die mijn laatste dagen lekker mobiel heeft mogen maken

★★★★☆
4 5 1
Hele mooie tijd gehad in Curacao en een super auto gehad!

★★★★☆
4 5 1
Bedankt voor de goede service!

★★★★★
5 5 1
Goede service, goede prijs kwaliteit verhouding. Hartstikke aardig personeel, geen gedoe met creditcards.

★★★★★
5 5 1
Harry is een top vent. is altijd bereid om wat te regelen voor je. prima service!

★★★☆☆
3 5 1
Prima auto voor weinig geld. Goede service

★★★★☆
4 5 1
Goede ervaring, nette auto. Curaca echt goed kunnen beleven door de auto, eigenlijk een must.

★★★★★
5 5 1
Fantastische service, een jaar lang plezier gehad met een fijn autootje! Alles wordt goed uitgelegd en geregeld. Alsof je een koning(in) bent :-P! Gezellige en plezierige mensen, en bovenal redelijk voor de huurders 😉

★★★★☆
4 5 1
Prima auto geleend! Prima vermaakt. Goede service.

★★★★☆
4 5 1
goeie service gehad van multicar rental. geweldige auto, suzuki samurai.

★★★★★
5 5 1
Top verhuurbedrijf waar je voor een scooter of auto terecht kan. Helpen altijd wanneer nodig met een aardige service.

★★★★★
5 5 1
we hebben de afgelopen 5 maanden genoten van een goede auto met goede sirvice. . bedankt voor alles 🙂

★★★★★
5 5 1
Goeie service, auto bleef het goed doen. Betaling met de huur ging zeer soepel. Goeie en leuke tijd gehad met de Golf 3 🙂

★★★★★
5 5 1
Super service en auto reed toppie

★★★★★
5 5 1
Een maand lang in een fijne Mazda 323 gereden zonder problemen! Helaas weer afscheid moeten nemen van mijn fijne auto... Laatste maand nog even genieten op Curacao #FunInTheSun

★★★★★
5 5 1
Multicar autoverhuur bedankt voor de mooie bak en de goede service! Onze Kia heeft ons alle hoeken van het eiland laten zien! Gr.

★★★★★
5 5 1
Top service! Heerlijke jeep voor een scherpe prijs. Volgende keer zeker weer!

★★★★★
5 5 1
Prima auto, en altijd hele goede service gehad! Bedankt!

★★★★☆
4 5 1
Prima voordelige auto om het eiland mee rond te rijden! Tevens is de maandelijks terug kom dag fijn voor de extra controle.

★★★★★
5 5 1
De auto reed super fijn, alleen was het een ouder model. De service was super goed en snel. Als er wat aan de hand was stond er altijd iemand klaar en een andere auto beschikbaar. Bedankt!

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de goede en snelle service. Wanneer er iets mis was, stond er altijd wel iemand klaar. Prima voor elkaar, ga zo door!

★★★★☆
4 5 1
Heb een aantal keren pech gehad met de auto, maar het werd wel altijd snel hersteld en altijd een goede service! Bedankt!

★★★★☆
4 5 1
Leuke auto voor een leuke prijs. Prima service!

★★★☆☆
3 5 1
De auto reed fijn auto ook goed geruild

★★★★☆
4 5 1
De auto reed als een zonnetje. Verder een goeie service. Bedankt!

★★★★☆
4 5 1
Prima auto en goede service, bedankt!

★★★★★
5 5 1
Hele fijne auto! Ook hele goede service en aardige mensen!

★★★★☆
4 5 1
Ons autootje Kevin was een toppertje! Goeie service, vriendelijke mensen, niks mis mee!!

★★★★★
5 5 1
Superfijn gehad! Met pech staan ze binnen 10 minuten voor de deur! Ik ga mijn Bertha missen, heerlijk om over het eiland heen te crossen!

★★★★★
5 5 1
super goeie auto...nooit problemen! en wat een service...niks te klagen gehad! top allemaal....

★★★★★
5 5 1
De service is super, nooit problemen gehad met de auto. Aanrader!

★★★★★
5 5 1
Een aanrader! Fantastische service weer en dat alles tegen een mooie prijs. Harry en Vincent, nog bedankt!

★★★★★
5 5 1
Super bedankt voor het huren van de auto. ondanks wat problemen hebben we er super veel aan gehad en raden we jullie aan iedereen aan! Goede survice, hulp wanneer nodig, snelle hulp, SUPER!!

★★★★★
5 5 1
Mijn auto gedoopt tot een werkelijke " harry", heerlijke auto en goede service. Zodra er problemen waren met " harry" stonden ze binnen een kwartier voor m'n neus. Toppers

★★★★★
5 5 1
Dankzij het lekkere autotje van Multi Car Rental & Sales hebben wij veel van het eiland kunnen zien. Masha Danki!

★★★★☆
4 5 1
gEWELDIG. sERVICE IS TOP BIJNA GEEN LAST GEHAD VAN PROBLEMEN. jULLIE ZIJN tOPPERS

★★★★★
5 5 1
Ik heb een top auto gehad! en als er problemen waren, had ik een super snelle service

★★★★☆
4 5 1
Bedankt voor de service. Bij problemen altijd goed te bereiken en werd het prima opgelost.

★★★★☆
4 5 1
Bedankt voor de service! Heb een top auto gehad en , 1x problemen gehad maar dat werd meteen keurig opgelost.

★★★★★
5 5 1
In zes weken heb ik echt auto leren rijden. Bouwjaar 1996, maar een enorme grill, dus met het veilige gevoel zat het goed. Prettige service!

★★★★★
5 5 1
Harry bedankt!!! Top geregeld, zelfs nog NL - Australie kunnen zien dankzij jou!! Tot de volgende keer!!! Groetjes Evelien en Monique

★★★☆☆
3 5 1
4 leuke auto's gehad! bedankt voor de leuke top auto's. groetjeeees

★★★☆☆
3 5 1
In de aqua gereden, nooit problemen gehad prima service!

★★★★★
5 5 1
Harry bedankt voor de geweldige service! Heerlijk een week rondgetourt. Super

★★★★☆
4 5 1
blauwe golfje gehad! fijn autotje! lekker in rond gereden hier over curacao!! Fijn bedrijfje, zaken worden netjes geregeld! Bedankt!

★★★★★
5 5 1
Zeker een aanrader, mijn lieve dochter Esther heeft zeker genoten van Jantje. Jantje is perfect!

★★★★☆
4 5 1
Fijne auto, goede service, aanrader!! Bedankt! 🙂

★★★★★
5 5 1
Prachtige service, je wordt direct geholpen als er iets aan de auto mankeert. Betalingen verlopen soepel en we hebben veel plezier gehad van ons autootje. Bedankt ome Harrie!

★★★★★
5 5 1
5 maanden lang rond gereden in een auto van harry, altijd goede service en goede tips gehad! zelfs een nieuwe auto omdat de eerste auto beetje ongeluk bracht, wat een service!! Top service goede prijs en zeker aan te raden!! Ga zo door.

★★★★☆
4 5 1
Had snel een auto nodig, harry had er nog een staan, prima service, geven altijd duidelijk aan waar je aan toe bent, positief of negatief. Auto was een prima ding, niet moeders mooiste maar reed goed.

★★★★★
5 5 1
Ik ben 5 maanden lang heel erg tevreden geweest met m'n auto! Als er iets mee was werd dat altijd gelijk opgelost. Al met al hartstikke leuke mensen en een top service!

★★★★★
5 5 1
Ik ben heel tevreden geweest met mijn autootje, het is een eer geweest om 3 maanden in koetje boe te mogen rijden. Voor veel mensen was de koe een kenmerk voor mij, zo is het met meer auto's van dit verhuurbedrijf. Heel leuk hoe ze het hier doen met al die kleurtjes op de auto's. Ik heb de auto in goede staat gekregen en ik heb helemaal geen problemen ermee gehad. Aanrader!

★★★★★
5 5 1
Alles word netjes en erg goed gedaan, je hoeft maar te bellen en ze staan voor je klaar! Hartelijk bedankt voor alles Harry, Vincent Roy en ook Rob!!

★★★★☆
4 5 1
5 maanden genoten van ons 'wolkje' ! Heel erg bedankt !

★★★★★
5 5 1
Heel erg bedankt! prima auto en betaalbaar!

★★★★☆
4 5 1
Harry & Vincent! Bedankt voor de top service!!

★★★★★
5 5 1
Prima auto, prima service en prima betaalbaar. Top!!

★★★★☆
4 5 1
Goede service gehad, vriendelijke en behulpzame verhuurders. Met autopech werd er meteen hulp geboden of voor een nieuwe auto gezorgd. Top!

★★★★★
5 5 1
Dankjewel voor de super goede service van het afgelopen jaar! Zonder jullie waren we nergens! Helemaal top!

★★★★☆
4 5 1
goeie service, vlot hulp gehad bij moeilijkheden auto, drie keer platte band en iedere keer hulp gehad, helpen ook snel

★★★★★
5 5 1
10 heerlijke dagen gehad met een auto van multi car care! Prima auto, uitstekende service.

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de goede service, zonder jullie waren wij nergens gekomen! zeker aan te raden! AYO

★★★☆☆
3 5 1
een eerlijke autoverhuur met een goede service

★★★★☆
4 5 1
Ik heb van Multi Car Care een fijne volkswagen golf gehuurd. Goede service en een goed autootje voor stagiaires!

★★★★☆
4 5 1
Groete aan Harry & Rob! Goede service! Top Top!

★★★★★
5 5 1
Super tijd gehad op Curacao, met een heerlijk wagentje via Harry! Geen problemen gehad, met deze auto alle mooie stranden kunnen zien!

★★★★☆
4 5 1
bedank voor de goeie service en als er wat was dat er altijd iets teregel was groetjes

★★★★★
5 5 1
Hallo allemaal, Ik heb mijn auto gehuurd bij Multi Car Care, de meest herkenbare auto: koetje boe. Prima service, als er iets was waren ze er binnen 20 minuten. Aangesloten bij de 24-our wegenwacht service, ook erg handig. Ik heb zelf weinig problemen gehad met mijn auto, maar toch altijd een veilig gevoel gehad door de vele mensen van Multi Car Care die ik altijd kon bellen. Top, dank jullie wel

★★★★★
5 5 1
Eerder een auto gehuurd bij een lokale verhuurder. Auto was vaak kapot en duurde vaak lang voordat de reparatie was gedaan. Toen bij Multi car rental een auto gehuurd. Nooit een probleem gehad. Altijd werd altijd gecontroleerd motorisch. Heb 1x gehad dat de startmotor kapot was. Dit was de volgende ochtend al direct verholpen !!! Vriendelijke en topservice ! Zeker een aanrader!

★★★★★
5 5 1
met superrrr veel plezier in mijn golf gereden. een half jaar met een top auto en goede service! Een echte aanrader!

★★★★☆
4 5 1
Helaaaaas moeten we ons meisje inleveren.. Geweldige tijd hier op Cura gehad en daar heeft ons autotje zeker voor gezorgd want we hebben overal heen kunnen racen!!!! Heel erg bedankt!!

★★★★★
5 5 1
6 maanden lang gebruik gemaakt van een top autotje! De auto heeft ons nooit in de steek gelaten en we hebben er heel veel plezier van gehad! De service van Multi Car Care is goed en ze zijn altijd te bereiken mocht er iets aan de hand zijn. Bedankt!

★★★★★
5 5 1
Rob en Harry twee topmannen die altijd klaar staan. Als er iets kapot ging helpen ze je meteen en je hoeft nooit lang te wachten binnen een dag is je auto weer terug! Gr Sas en Mies 😀

★★★☆☆
3 5 1
Bedankt voor het verhuren van de auto, ik heb er 4 maanden met veel plezier in gereden! Bedankt voor de goede service! Groetjes Lisanne

★★★★★
5 5 1
Ik heb bij Rob en Harrie voor 3 maanden een auto gehuurd. Alles dik in orde, het bedrijf leverd een prima service. Als er iets mis was met de auto kreeg ik meteen een vervangende auto. Ze hielpen me waar nodig. Prima verhuur bedrijf, betrouwbaar en vriendelijk. Ik heb 3 maanden een top tijd gehad mede dankzij jullie en mijn perfecte vervoersmiddel. xxx

★★★☆☆
3 5 1
Prima autos met een goede motor waardoor de auto\'s prima en vlot rijden (ook op de brug)!

★★★★★
5 5 1
Mijn Polar autotje was super! super service en hij heeft me het hele eiland rond gebracht! Super!

★★★☆☆
3 5 1
Ondanks wat tegenslagen met de auto,toch fijn dat ie iedere dag voor mn deur stond en ik niet lang hoefde te wachten op hulp bij pech. Thanks!

★★★★☆
4 5 1
Gezellige mensen en een geweldige service!

★★★★★
5 5 1
van de lovebug naar de Feroza!! Vincent en Rob.. fantastische \"auto verhuurders\".. meer dan alleen t huren van je auto!

★★★★★
5 5 1
Wij waren heel tevreden met de super service en alles. Als er een probleem was werd het direct opgelost. Het is zeker aan te raden om hier een auto te huren!! Wij waren in het begin ook een beetje bang dat er is mis zou gaan, maar nee alles top - had niet beter kunnen zijn! Vielen Dank und bis zum naechsten Mal 🙂

★★★★★
5 5 1
Rob en Harry, Wat een avontuur was het om bij jullie een auto te huren zeg, de eerste paar minuten dat we op Curacao waren geland stond Rob ons al aan te spreken of we een auto bij jullie willen huren terwijl we allang met jullie hadden gesproken via de mail. Ik vond het super gezellig met jullie, en vind het jammer dat het al vroeg moest eindigen maar we houden contact, jullie waren er altijd als er wat was, en we konden altijd gezellig een bakkie bij jullie komen doen. Een hele dikke knuffel en Tot siends!! Groetjes Kristen.

★★★★☆
4 5 1
Alles toppie geregeld en een fijne tijd gehad met jullie auto en op Curacao

★★★★★
5 5 1
Nog even een mailtje. Wij zijn inmiddels weer veilig terug in Nederland:) Het is hier verschrikkelijk koud en ik zou zo terug willen, haha. We wilde jullie nogmaals bedanken voor de service en de auto!

★★★★☆
4 5 1
Fijne auto, voor goede prijs. Prima service en gezellige mensen. Komen zeker nog een keertje terug op Curacao.

★★★★★
5 5 1
We zijn heel tevreden over multi car care! De service was uitstekend en we werden gelijk geholpen als dat nodig was. Het is zeker aan te raden!

★★★☆☆
3 5 1
Goede service als het nodig is. Vriendelijk personeel.

★★★★☆
4 5 1
Goede service, leuke mensen en met pech op de weg goede hulp.

★★★☆☆
3 5 1
Prima auto, nergens problemen mee gehad, vriendelijke eigenaren.

★★★★★
5 5 1
Ik heb een toptijd op het eiland gehad en heb dankbaar gebruik mogen maken van de huurauto van Ome Harry! De service was uitstekend, wanneer ik hulp nodig had was er altijd iemand telefonisch bereikbaar en ook de maandelijke checks waren heel fijn! Bedankt voor de fijne tijd die ik met jullie auto heb mogen hebben!

★★★★★
5 5 1
Van Rob en Harry hebben we een prima auto gekregen en goede service: heel behulpzaam. 'Flag' was onze auto en we hebben alleen maar positieve, grappige reacties gehad! Een aanrader. Bedankt!

★★★★★
5 5 1
Oude auto's maar die prima rijden en vooral een hele goede service. Echt een aanrader

★★★★★
5 5 1
Leuke auto's die altijd terug te vinden zijn. Service van het bedrijf is erg snel en goed!

★★★★★
5 5 1
Zonder problemen 5 maanden lang met plezier in mijn auto gereden. Top service!

★★★★★
5 5 1
Harry & Robske toffe gaste, met een goede service!! zeker een aanrader om je auto hier te huren!!

★★★★☆
4 5 1
Met plezier 4 maanden rondgereden!

★★★★★
5 5 1
Super fijn autootje, een hele goede service, helemaal tevreden!

★★★★☆
4 5 1
wij hebben met zijn 4re een auto gehuurd! was allemaal goed gegaan. Bedankt voor de goede service Groetjesss

★★★★★
5 5 1
Wij hebben voor vijf maanden een auto gehuurd hier bij Multi Car Rental. Een betrouwbare VW Golf waar we geen problemen mee hebben gehad, en de service was iedere keer perfect! Geen klachten, een echte aanrader!

★★★★☆
4 5 1
Goede service en mijn autootje was helemaal top!

★★★★★
5 5 1
Veel plezier gehad met de Polar auto. Ik heb hier 4 maanden fijn in kunnen rijden en de service was goed! Bedankt voor alles!

★★★★★
5 5 1
Na wat problemen met mijn eerste auto kon ik op een hele goede service van Harry rekenen. De auto werd ingeruild voor een andere zonder extra kosten en hier heb ik 5 maanden met veel plezier in gereden!

★★★★★
5 5 1
Veel plezier gehad van onze mooie auto. Leuk geschilderd, waardoor we veel bekijks hadden. Goede service gehad en alles is goed gelopen! Bedankt voor alles Harry & Marga!

★★★★☆
4 5 1
Top tijd gehad hier op Curacao met mijn jeep van ome Harry. Lekker cruisen naar het strand. Ook super leuk met alle schilderingen op de auto en lekker makkelijk terug te vinden.

★★★☆☆
3 5 1
Goeie tijd gehad met de handelskade auto

★★★★★
5 5 1
Alles word top geregeld, ze staan altijd voor je klaar. zelf stiekem snachts als je spontaan opbelt haha. De autos rijden lekker en je kan zeker er van genieten om je tijd op Curacao nog mooier te maken. Zeker een aanrader! & DE MENSEN ZIJN TOP !

★★★★☆
4 5 1
Met veel plezier en bekijks in de lovebug gereden!

★★★★★
5 5 1
Ongeveer 2 maanden een auto gehuurd bij Harry en Marga.. Super lieve mensen die altijd voor je klaarstaan. Een probleempje op de weg? Even bellen en Harry staat er alweer!!! Ik mis mijn toetjesauto best wel, iedereen herkende mij er in... Bedankt voor alles Harry en Marga, jullie zijn toppers!!

★★★★☆
4 5 1
Geweldige tijd gehad, auto heeft me in ruim 5 maanden overal naar toe gebracht.

★★★★☆
4 5 1
Veel bekijks gehad met onze auto! En veel leuke strandjes, plekjes enz kunnen zien door onze auto!

★★★★☆
4 5 1
De auto's zijn opvallend genoeg en je hoeft niet bang te zijn hem niet weer te vinden! Een auto op Curacao is wel noodzakelijk en heel prettg om het eiland te gaan verkenne. Iedere maand wordt je auto gechecked, dus dat is helemaap fijn!

★★★★★
5 5 1
Ome Har, Super autoverhuur aanrader voor alle studenten! Als we terug komen op curacao nemen we zeker contact op! Fijne Feestdagen Rick & Jurre!

★★★☆☆
3 5 1
Goede service en zeer vriendelijke mensen. Nadeel is wel dat " de garage" wat verder weg zit, westpunt. Verder is alles erg goed bevallen.

★★★★☆
4 5 1
Probleempje gehad, maar goede en snelle service ! Fijne en goede verhuurders, ga zo door jongens.

★★★★★
5 5 1
Heerlijke tijd gehad, lekker en goed autootje voor weinig, goede service kom volgend jaar zeker weer een auto huren bij jullie.

★★★★★
5 5 1
Ideale autoverhuurder voor studenten. Goede auto's en fijne service!

★★★★★
5 5 1
Gelweldige tijd en goede auto gehad op Curacao. Service, prijs van de auto goed, een aanrader!

★★★★☆
4 5 1
3 maanden zonder problemen in een mooie mazda 323(panda)gereden.

★★★★★
5 5 1
Last minute vakantie Korsow: Paspoort check, Rijbewijs check, wat geld check, bikini check, glimlach check! Met een gevoel van thuiskomen hebben wij een fantastische pimpmobiel gehuurd van Marga en Harry. Geen zin om veel geld uit te geven aan het splinternieuwe bolide, maar liever een nette 2e hands? Dan moet je bij Harry en Marga zijn. Wauw... wat een service! Thanks Multi Car Rental, Ayo, Rebin, Anne-Fay en Dainah

★★★★☆
4 5 1
Met een heerlijke Jeep gereden en er Curacao mee kunnen verkennen. leuke tijd gehad, goede service, komen volgend jaar weer

★★★★★
5 5 1
Top tijd gehad met een lekkere goedkope top auto. Alles gezien en meegemaakt op Curacao. "ome" Harry bedankt voor goed service en gezellige tijd.

★★★★☆
4 5 1
Fijne auto, prima in orde! Volgende keer weer!

★★★★☆
4 5 1
Goede en betrouwbare auto! Als we terug komen huren we er hier zeker weer eentje!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben voor 9 weken een auto via Marien gehuurd. Super service en fijne prijs. Nooit problemen gehad. De jeeps zijn heerlijk om het eiland mee te verkennen en de andere auto's zijn tegenwoordig leuk beschilderd. Aanrader!!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben mede door onze leuke jeep een super week gehad op Curaçao. Een heerlijke auto waarmee we het hele eiland verkend hebben. Een auto is een must op het eiland. Goede service en prima prijs. Geen problemen gehad! Een echte aanrader!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben mede door onze leuke jeep een super week gehad op Curacao. Een heerlijke auto waarmee we het hele eiland verkend hebben. Een auto is een must op het eiland. Goede service en prima prijs. Geen problemen gehad! Een aanrader!

★★★★☆
4 5 1
Wij hebben de samenwerking met multicar rental als erg positief ervaren. Harry is erg flexsibel wat erg prettig is wanneer je met een probleempje zit.

★★★★☆
4 5 1
Prima autotje gehad. Niet 1 keer panne gehad

★★★☆☆
3 5 1
Heerlijke tijd gehad met onze auto die ons overal bracht. Goede service en prijs

★★★★☆
4 5 1
geweldige leuke auto's, goede service en prima prijs 1

★★★★★
5 5 1
prima wagen susuki samurai beetje stug maar na een tijdje raak je eraan gewend en merk je dat niet meer haha, Vin bedankt kan iedereen dit aanbevelen en vooral de GOEDE service see you soon gr crude

★★★★★
5 5 1
Van de 4 maanden dat ik hier heb gezeten, ben ik blij geweest met een auto! De service was erg goed, dus ik heb een fijne tijd gehad met Multi Car Curacao Een echte aanrader als je opzoek bent naar een huur auto. Met deze auto's kun je genieten van al het moois wat dit eiland te bieden heeft!!

★★★★★
5 5 1
Mijn vriend en ik hebben erg veel plezier gehad van de Golf die we voor 5 maanden gehuurd hebben. Als er een keer iets aan de hand was met de auto, kun je Harry gewoon bellen en staat 'ie binnen no-time bij je op de stoep om het te repareren! Goeie service dus, en niet duur.

★★★☆☆
3 5 1
De auto en de service zijn heel goed bevallen

★★★★☆
4 5 1
We hebben 5 maanden mogen genieten van onze kleine en zuinige matiz. Ze bracht ons overal. Goede service, eens per maand werd alles nagekeken, erg handig.

★★★★☆
4 5 1
Prima Mazda 323 gehuurd. Absoluut niet nieuw, dus je valt total niet op! Eland mee rondgereden en genoten van alles wat curaçao te bieden heeft.

★★★★★
5 5 1
De auto die we bij Harry hebben gehuurd heeft geen problemen opgeleverd en we konden hem altijd bellen als er iets was. De service was goed. Ik zou hier zeker opnieuw een auto huren.

★★★★★
5 5 1
De auto die we bij Harry gehuurd hebben heeft nooit problemen gehad, je kon hem wel altijd bellen als er problemen waren. Ik zou hier weer opnieuw een auto huren!

★★★★☆
4 5 1
Wij hebben 5 weken een studentenauto gehuurd. Helemaal geen problemen gehad.

★★★★☆
4 5 1
Jongens bedankt!!

★★★★☆
4 5 1
Bedankt voor de goede service! Aanrader voor elke student!

★★★★☆
4 5 1
Top auto, top service, komen zeker nog eens terug.

★★★★★
5 5 1
Super tijd gehad op Curacao, mede dankzij ons mooie jeepje die ons overal heenbracht. Harry bedankt voor de goede service die jou bedrijf biedt.

★★★★☆
4 5 1
Vijf maand hebben we mogen genieten van onze auto. Goede service en erg klant vriendelijk. We gaan onze auto zeker missen. Ayo!

★★★★★
5 5 1
Prima Geregeld, Na pech direct hulp gehad. Niets meer dan lovende woorden voor de service!

★★★☆☆
3 5 1
Gweldige tijd gehad op Curacao met daarbij een tof Jeepje voor weinig, bij ome Harry. Top Service

★★★★★
5 5 1
ik heb 5 maanden een auto gehuurd, goed bevallen, nooit problemen mee gehad. Vond het fijn dat het geen nieuwe auto was, dan val je in ieder geval niet zo op!

★★★☆☆
3 5 1
Top auto. Aardige en betrouwbare verhuurders. Heeft ons overal veilig heen gebracht.

★★★★★
5 5 1
Ome Harry verhuurd altijd Top Auto's Nooit problemen gehad! dus mede door OmeHarry's tips een geweldige periode kunnen rond karren over Curacao

★★★★★
5 5 1
Bij Harry een auto gehuurd. Top service. Je kunt altijd op hem rekenen!

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de goede service! Ik vond het echt gaaf om in een oude mazda 323 het eiland rond te kunnen touren! ik ga 't auto'tje wel missen hoor! Ayo!

★★★★☆
4 5 1
5 maanden heerijk rond gereden!! Goede prijs en goede service. Volgende keer als ik weer op Curacao ben, huur ik zeker weer een auto bij Harry! Bedankt en wie weet tot snel!

★★★★☆
4 5 1
Bedankt voor het huren van de auto. Goede service en heel veel succes in de toekomst! Groetjes Kelly

★★★★★
5 5 1
Harry! Bedankt voor alles! Ik heb genoten van het cruisen in die coole Mazda over het eiland! Heel veel succes nog met het verder verhuren van al je mooie auto's! Groetjes Simone

★★★★★
5 5 1
Geweldige tijd gehad op Curacao met coole VW Cabrio voor superprijs en goede service. Komen zeker terug.

★★★☆☆
3 5 1
Fijn dat de auto elke maand nagekeken wordt! En de service is snel en oke

★★★★★
5 5 1
We gaan ons autootjes missen!! was echt leuk en we hebben er 2 maandjes lekker mee rond gereden over het eiland. Fijn wagentje!! En Harry heel erg bedankt voor de hulp en de service. Groetjes Mariska

★★★★☆
4 5 1
Bedankt Harry, ik hoop dat de volgende huurders er net zoveel plezier mee hebben als wij. groetjes, Kim

★★★★★
5 5 1
We gaan ons autootjes missen!! was echt leuk en we hebben er 2 maandjes lekker mee rond gereden over het eiland. Fijn wagentje!! En Harry heel erg bedankt voor de hulp en de service. Groetjes Mariska

★★★★☆
4 5 1
Bedankt Harry, voor de goede huurauto en service! Voor een goede prijs een studentenauto. Groetjes Cindy

★★★★☆
4 5 1
Gweldige stage en auto gehad

★★★★☆
4 5 1
Voor een betrouwbare autoverhuurder, is dit zeker een aanrader. Prima services en prima auto's

★★★★★
5 5 1
Vette oudere Jeep Cherokee met alles erop en aan, voor slechts 22 $ per dag. Bedankt voor auto en jullie service.

★★★★☆
4 5 1
Super goede auto's en goede service! Zeker een aanrader voor een betrouwbare huurauto 🙂

★★★★★
5 5 1
Te gekke auto "The Crazy Car" Cabrio only for 25 $ a day. Nice people too worrk with.

★★★★☆
4 5 1
Goede service, fijne auto voor weinig geld. Ideaal voor studenten een auto huren bij Multi Car Care

★★★★☆
4 5 1
Prima auto, goede persoonlijke service, heerlijke 4 maanden gehad op Curacao. Bedankt jongens en misschien tot volgend jaar als ik geslaagd ben.

★★★★★
5 5 1
Wij zijn in contact gekomen met Harry via een andere staigaire. Zoals vermeld op de site zijn het oude auto's, maar ze rijden goed en de service is super. Wij hebben een keer autopech gehad en de auto kon al heel snel verwisseld worden. Zeker een aanrader!

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de service tijdens de huurperiode. We hebben een toptijd gehad op Curacao. Bedankt voor alles! Tot ooit 😉 Bedankt voor de service tijdens de huurperiode. Misschien tot ziens!

★★★☆☆
3 5 1
Jongens bedankt voor de fijne auto en goede srevice. Tot volgend jaar.

★★★★☆
4 5 1
Bedankt voor top auto en goede tijd op Curacao

★★★★★
5 5 1
harry, bedankt voor de goede service en de super stoere auto die ik van je heb gehuurd! was top!

★★★★☆
4 5 1
Gweldige tijd en auto gehad op Curacao. Huren bij Multicar is allemaal goed geregeld en betaalbaar. Tot volgende keer.

★★★★☆
4 5 1
Onze vierwielige jiggely is ons 3,5 maand trouw gebleven ! We hebben er dan ook veel plezier aan beleefd! Pluspunt is dat de auto elke maand wordt gecontroleerd!

★★★☆☆
3 5 1
Fijne auto, geen problemen mee gehad. Multi Car Reantal zorgt voor goede onderhoudsservice

★★★★☆
4 5 1
Prima auto, goede service.. helemaal tevreden!

★★★☆☆
3 5 1
Genoten van de auto! Toppie..

★★★★★
5 5 1
Prima auto, goede, gezellige service en mensen. Een aanrader voor elke student om bij "ome" Harrie een auto te huren / regelen.

★★★★★
5 5 1
De auto's van Harry zijn een beetje oud, maar rijden goed! Goede service, geen problemen gehad. Heerlijke tijd op Curacao gehad, bij een volgend bezoek bel ik Harry zeker weer!

★★★★☆
4 5 1
Bedankt voor de fijne auto en goede service en niet te vergeten de gezellige tijd bij jullie.

★★★★★
5 5 1
Multi Car Care staat voor gebruikte stagair auto's met betrouwbaarheid, service, gastvrijheid en is als familie op t eiland voor je.

★★★★☆
4 5 1
Hoi hoi, Bedankt voor de goede service! Heb een super tijd gehad op Curacao, mede door de fijne auto! Wie weet tot ziens! Groetjes, Sharon

★★★★★
5 5 1
haai, heel erg bedankt heb een ontzettend leuke tijd gehad en zal jullie zeker niet vergeten in me avontuur dushi korsou bedankt voor alles en wens jullie veel geluk met de autoverhuur groetjes, lara

★★★★☆
4 5 1
Bedankt voor de goede service! Wij hebben heel deze periode fijn gereden. Wie weet tot ziens

★★★★★
5 5 1
Hallo Harry, Ik ben heel huids aangekomen hoor! Het zonnetje mis ik wel... Bedankt voor alles! Gr. Stefanie

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de goede zorgen Harry! De auto heeft me geen 1 keer laten staan en Harry is staat altijd voor je klaar. Ik zou het bedrijf bij iedereen aanraden die naar Curacao gaat en een studentenauto nodig heeft. Groet, Giusepp

★★★★★
5 5 1
Hoi Harry, Hier nog even een mailtje van mij, Bibi. Ik wil jullie nog even hartelijk bedanken voor de goede zorgen. We hebben een maand prima gereden in jullie Mazda en waren erg blij met de service en hartelijkheid. Begin mijn draai hier steeds beter te vinden, zonder Ser. Ik geniet! Succes met alles en wie weet kom ik jullie hier nog wel tegen. Groetjes Bibi Achten

★★★★☆
4 5 1
Heey Harry! Bedankt voor je berichtje!:) Thanks voor alle goede zorgen.. Mn autootje blonk wel weer mooi he haha, wist niet eens meer dat hij zo blauw was.. Groetjes, en wie weet weer eens tot ziens!!

★★★☆☆
3 5 1
Bedankt voor de goede service en de goede deal.

★★★☆☆
3 5 1
De auto reed prima en we zijn goed geholpen door Harry.

★★★★☆
4 5 1
Goede service, leuke auto's en lieve mensen! Aanrader om je auto hier te huren!

★★★★★
5 5 1
Harry! Dankjewel voor de goede service die je ons elke keer hebt gegeven! We vonden onze auto geweldig en hebben met veel plezier heel Curacao over gecrosst! Ik hoop voor jullie dat jullie zaakje nog net zo goed blijft draaien als die nu doet! Groetjes Jesca

★★★★★
5 5 1
Goede service en goede studentenauto's

★★★★★
5 5 1
Super geregeld allemaal. zonder auto kom je nergens! ben je netjes voor de auto is harry ook netjes voor jou 😉 wij met de goude ouwe

★★★★☆
4 5 1
Nou.. Mijn stageperiode zit er weer op.. Auto weer netjes afgeleverd.. Ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb om een auto te huren, zou echt niet weten wat ik hier zonder auto zou moeten!! Harry bedankt voor de prachtige ferrari en voor de goede service! Wanneer ik weer terug kom bel ik zeker weer bij je aan 🙂 Groetjes uit het koude Brabant

★★★★☆
4 5 1
Zonder auto is het op Curacao niet te doen. We zijn blij dat wij een auto hebben gehuurd en wij hebben daardoor veel van het eiland gezien.

★★★★☆
4 5 1
Top service en veel plezier gehad van onze auto! Bedankt (ome) Harry

★★★★☆
4 5 1
Met pijn in mijn hart heb ik mijn auto weer ingeleverd, ik heb met veel plezier rond gereden! Ome Harry, bedankt!

★★★★★
5 5 1
harry was een top tijd met super service ook op de moeilijke ongemakkelijke momenten masha danki!!!

★★★★★
5 5 1
5 maanden autohuren bij harry was top! paar foutjes aan onze kant maar op goede manier opgelost! aanradertje!

★★★★★
5 5 1
mijn 5 maandne op curacoa. wat een tijd, heel veel dingen mee gemaakt, die niemand anders ( als je hier niet geweest bent) niet mee kan maken. heerlijk het eiland rond gereden met de auto, super fijn, harry bedankt voor de auto en NATUURLIJK voor de service super tijd gehad. voor mensne die ook naar curacao willen en opzoek nzijn naar een auto, ga naar oome harry

★★★★★
5 5 1
Je voelt je altijd welkom bij Harry en Marga! Wanneer er iets met de auto is staat hij meteen voor je klaar! Persoonlijke en gezellige service.. Bedankt voor de goede zorgen!

★★★★☆
4 5 1
Curacao was super! Echt een geweldige tijd gehad! Door de auto op veel leuke plekken geweest. Erg fijne service en Harry en Marga zijn heel vriendelijk!

★★★☆☆
3 5 1
Goede auto, gezellige, behulpzame mensen en een top service

★★★★☆
4 5 1
Geweldige auto! Nooit, problemen mee gehad of iets en heb het hele eiland 10x gezien!

★★★★☆
4 5 1
Top auto, service een aanrader om hier een auto te huren.

★★★★☆
4 5 1
Hartstikke bedankt voor de fijne auto de afgelopen maanden. Gr. Vanja

★★★★★
5 5 1
Harrie en Marga, hartstikke bedankt voor de goede zorgen en voor de auto. We hebben een leuke tijd gehad en vooral de gastvrijheid en de vriendelijkheid waarmee jullie ons hebben ontvangen zal ons altijd bij blijven.Over de service zal ik zeer kort zijn die is buitengewoon goed, een belletje en Harrie stond voor je klaar. Bedankt en misschien Tot Ziens !!!

★★★★☆
4 5 1
Harry! heel erg bedank voor het huren van de auto's! en de goede service. Dankjewel! Groetjes Susan

★★★★★
5 5 1
Ome Harry! Dankjewel voor alle goede service, de auto's en de gezelligheid! Wie weet tot nog eens! Groetjes Els, Susan, Staf & Liset

★★★★☆
4 5 1
Wederom top tijd en autootje gehad. Bedankt !!!

★★★☆☆
3 5 1
Harry, bedankt voor de goede service. Veel succes verder met alles. Groet Iris

★★★★★
5 5 1
De auto heet niet voor niets de "Golden Retriever" zo trouw als een hond. Heeft me 3,5 maand naar me geluisterd & gediend op Curacao. Super bedankt, Sven

★★★★★
5 5 1
Een toptijd op Curacao gehad met een topauto van een top verhuurbedrijf! Harry regelt alles goed en de auto's rijden ook prima! Zeker een aanrader als je voor niet te veel geld een auto wil huren

★★★★★
5 5 1
Geweldige service bij ome Harry! Als er iets mis is staat hij meteen voor je klaar! Goede auto's met een top service. Bedankt voor alles!

★★★☆☆
3 5 1
Tof autootje, prima prijs en goede service, bedankt en misschien tot volgende keer.

★★★☆☆
3 5 1
Heerlijke goedkope auto gehad, goede service en veel plezier gehad op Curacao.

★★★★☆
4 5 1
Veel plezier gehad van mijn auto en super service, een aanrader!

★★★★☆
4 5 1
Goede auto, goede prijs, goede service, " knotsgekke ome Harry'' Mooie tijd gehad op Curacao, komen zeker terug

★★★★★
5 5 1
Ontzettend fijne auto meegekregen!! Goede service en betrouwbaar, een echte aanrader!

★★★★☆
4 5 1
Wat hebben we een lol gehad op Curacao, goede goedkope auto en geweldige service en te gekke mensen. Bedankt.

★★★★☆
4 5 1
Veel plezier gehad van onze auto, goede service en vriendelijke behulpzame mensen. Komen zeker weer een keer terug.

★★★★★
5 5 1
Alles was weer top geregeld, auto huren bij ome Harry is een aanrader voor een ieder die goedkoop een auto wil huren op Curaçao.

★★★★☆
4 5 1
Goede auto, goede prijs, goede service! En het is altijd gezellig met Harry. Aanrader! Bedankt voor alles.

★★★★☆
4 5 1
Top auto en service, voor leuke prijs. Ook bedankt voor de gezelligheid.

★★★☆☆
3 5 1
bedankt voor alle goede service. tot de volgende keer.

★★★★★
5 5 1
Harry, bedankt voor de flexibiliteit! Een top uitzondering gemaakt met een auto die me twee weken overal heeft kunnen brengen zonder problemen. Ga zo door en misschien tot een volgende keer in Korsou. Groetjes, Magali

★★★★☆
4 5 1
heey harry, super bedankt voor alles, ik heb heel veel plezier gehad van me auto en wie weet kom ik nog een keertje terug. groetjes tesse

★★★★★
5 5 1
superbedrijfje is dit met een topservice. auto gehuurd, deze was helaas binnen een week kapot. was niet vooraf te voorspellen. binnen een paar uur had ik een andere auto en deze hadden ze zelfs nog naar m'n werk gebracht ook! de auto wordt zelfs elke maand schoongemaakt door de verhuurders en olie en water wordt bijgevuld indien nodig. kortom, helemaal top deze verhuurder! je rijd niet in de nieuwste auto's, maar de service is top en de prijs is goed!

★★★★★
5 5 1
Gekke grappige lieve Harry en Marga! Ontzettend bedankt voor alles!! We vonden het helemaal niet erg om maandelijks terug te komen om de auto te laten checken! Dit betekende altijd een gezellig gesprek met jullie!! We komen zeker een keer terug naar Curacao, dus dan zien jullie ons wel verschijnen voor een bakje koffie;)! Kus van Elske en Els

★★★★☆
4 5 1
He Harry, bedankt voor de goede service!! Het was een top autootje!! We zullen Wally missen!! Groetjes

★★★★☆
4 5 1
Harryyyyyy en Lew! Masha danki voor het geven van onze'n Bert! Groots plezier gehad, mooie dingen kunnen doen, fijne auto en een goeie, maandelijkse service! Als je goed voor Bert zorgt, zorgen Harry en Lew voor jou! Nogmaals; bedankt! Houdoe!

★★★★☆
4 5 1
Harry we hebben 4 ''betsy's'' versleten van jou, de een nog mooier dan de ander! reden allemaal super, service vanuit jou kant was uitstekend, we hebben met plezier bij jou gehuurd! een aanrader.. lew jij ook bedankt! 😉 Groetjes

★★★★☆
4 5 1
Ome Harry bedankt voor de fijne auto die ons overal heeft gebracht op Curacao. Succes met jullie carrental

★★★☆☆
3 5 1
Prima tijd / stage gehad op Curacao met daarbij een lekker autootje van Multi Car Care. Bedankt voor de gezelligheid en service.

★★★★☆
4 5 1
Een beetje late reactie, maar heb altijd heel prettig een auto gehuurd bij Multi Car Care, goede prijzen, snelle service en heel aardige behulpzame mensen.

★★★★☆
4 5 1
Wederom een prima auto en fijne tijd gehad op Curacao. Harry bedankt tot ....... zie ik jullie weer

★★★★★
5 5 1
Harry, Tijdens mijn verblijf op Curacao heb ik 5 maanden gebruik mogen maken van jouw diensten. Goede service, duidelijke afspraken en een prima prijs. Ik ga je zeker aanbevelen bij andere mensen die op zoek zijn naar een auto op Curacao.

★★★★☆
4 5 1
Harry bedankt! Goede service, prima auto voor de afstanden die ik moest rijden. Als je stage op Curacao hebt, raad ik je aan om bij Harry te huren

★★★★☆
4 5 1
Heb de afgelopen 3 maanden een golf 3 bij Ome Harry gehuurd! Goede service en altijd gezellig! Raad iedereen het aan om te doen.. 🙂

★★★★★
5 5 1
Harry, 2 auto's gehad in mijn maanden op curacao. De ene was nog beter als de andere. De suzuki waar ik de show mee stal op het eiland!! En daarna een luxe auto! Goede service, snelle reactie.. En natuurlijk de gezelligheid niet te vergeten.. Hopi Bon!! Sorry lew, Ik ben jou helemaal vergeten dat kan en mag natuurlijk niet!! Bedankt voor de service en de gezelligheid!!

★★★☆☆
3 5 1
Het zit er weer op, na +/- 4,5 maand. Prima auto gehad, VW Golf, goed goedkoop en prima service.

★★★★☆
4 5 1
Harry en Lew, heel erg bedankt voor de fijne auto en de gezellige en goede service.

★★★★☆
4 5 1
Een auto huren bij ome Harry is zeker aan te raden. Ze staan altijd voor je klaar. Super, bedankt voor alles

★★★★★
5 5 1
Bijna 7 maanden op Curacao geweest en een prima auto gehad die ons altijd overal heeft gebracht. Bedankt en succes met jullie bedrijf.

★★★★☆
4 5 1
Bedankt voor de service Harry en Lew! Ondanks wat problemen met de auto stonden jullie voor ons klaar, erg fijn. Daaagg!!! Bedankt voor alles!

★★★★★
5 5 1
Fantastisch tijd gehad op Curacao met m'n mooie waggie!! 10 maanden genoten van mijn Mazda 323, waar ik weinig problemen mee gehad heb. En anders stonden Ome Harry en Opa Lew voor me klaar. Top! Bedankt mannen....

★★★★★
5 5 1
Mede door onze trouwe Mazda 323 een fantastische tijd op Curacao gehad! Hij bracht ons overal heen en wanneer hij dit niet deed stonden Harry en Lew paraat. Bedankt!!

★★★★☆
4 5 1
Mooie tijd gehad op Curacao. Prima goedkope auto gehuurd. Kan het iedereen aanraden om een auto te huren bij deze gezellige en leuke mensen.

★★★★★
5 5 1
Voor het vijde jaar alweer, een top auto gehad en de bekende vriendelijke service. Bedankt en tot volgend jaar.

★★★★☆
4 5 1
Prima service, goede auto, helemaal top

★★★★★
5 5 1
Goede service, gezellige mensen en fijn goedkoop autootje. Helaas terug naar Nederland, was top hier. Bedankt allemaal !

★★★★☆
4 5 1
Prima goedkope huurauto en top service, kan het iedereen aanraden hier een auto te huren.

★★★★☆
4 5 1
Harry bedankt voor de gezelligheid, de waardevolle informatie en natuurlijk de goede en goedkope auto. Succes en zie jullie volgend jaar.

★★★★★
5 5 1
Wederom een goede tijd op Curacao en voor de derde keer een goede auto gehuurd bij Multi Car Care / Rental, tot volgend jaar, doei.

★★★★☆
4 5 1
Heerlijke tijd gehad, 4.5 maanden op Curacao met prima auto die ons overal bracht. Zonder auto is het anders niet te doen. Ajo Harry en anderen. Misschien tot volgend jaar, komen dan zeker weer een auto bij jullie huren

★★★★☆
4 5 1
4,5 maand lekker rondgereden, zonder problemen met onze Ferrari rode VW Golf "ome" Harry bedankt en succes.

★★★★★
5 5 1
We hebben 4 maanden genoten van onze oude vertrouwde Mazda. Bedankt voor de service, we hebben nooit problemen ondervonden. Harry was altijd bereikbaar en loste kleine reparaties direct op. Tot ziens!

★★★★☆
4 5 1
Geweldige 5 maanden gehad op Curacao en lekker rond kunnen rijden in fijne, goedkope auto. Bedankt Harry en andere van Multi Car Rental

★★★★★
5 5 1
Ik heb de afgelopen 6 maanden gebruik gemaakt van multi car rental. Ik ben zeer te spreken over de service en natuurlijk over de auto die ik al die tijd heb gehad. Ik heb een klein ongeluk gehad en de huurbaas heeft mij ontzettend geholpen met alle dingen die ik moest regelen. voor de rest heeft hij alles geregeld met de verzekering. Dus als je op zoek bent naar een huurauto voor een aantal maanden op Curacao Ga dan naar Multi car rental.

★★★☆☆
3 5 1
Thank for everything !!! See you next time.

★★★★☆
4 5 1
Zonder enig probleem en auto gehuurd bij Ome Harry en er 4 maanden veel plezier van gehad. Komen volgend jaar terug.

★★★★☆
4 5 1
Mooie tijd gehad (6 mnd) en fijne betaalbare auto gehad.

★★★★★
5 5 1
Beste Harry, We hebben een leuke tijd gehad in Curacao en zeker met de auto die wij hebben gehad, de naam was Sjaakie en reed perfect. De service van je was ook echt voldoende. Als je een perfecte betalingstermijn heb voor een echte student. Zelfs als er iets is stond je altijd klaar om toch nog even je telefoon op te nemen. Met vriendelijke groet, Ingrid en Yanick (witte mazda automaat)

★★★★☆
4 5 1
Zorg goed voor onze Lucas+ onze badeendjes. Lucas was echt een topauto ( groene mazda) Harry is de beste! Groetjes Shirin en Steffi:D

★★★★☆
4 5 1
Mooie tijd gehad op Curacao, dankzij prima auto die ons overal heeft gebracht. Helaas terug naar NL Gaan jullie missen.

★★★★☆
4 5 1
6 maanden een top auto gehad, voor een mooie prijs. Leuke mensen, bedankt allemaal.

★★★★★
5 5 1
Harry, beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. Ik ben nog steeds gewend aan het Antilliaanse ritme! Alweer 2 weken in Nederland, maar ik wil je alsnog bedanken voor alle goede zorgen. Je was altijd bereikbaar. Top. We hebben altijd bij je gelachen. Groetjes, Stephanie

★★★★☆
4 5 1
4 maanden op Curacao met een Mazda rondgereden, zonder problemen en veel plezier gehad. Zie jullie de volgende keer.

★★★★★
5 5 1
Bijna een half jaar op Curaçao geweest met een prima , goedkoop autootje die ons overal heeft gebracht. Top service en gezellige mensen bij Multi Car. Komen volgend jaar terug.

★★★☆☆
3 5 1
bedankt voor alles was top!!! i"ll be back!!!!

★★★★☆
4 5 1
Top autootje en dat voor deze lage prijs, alles gedaan en gezien op Curacao. Volgende keer komen we zeker weer om een auto te huren. Harry en Lew bedankt, ook voor de gezelligheid.

★★★★★
5 5 1
Ben erg blij met Harry van Multi Car Rental na diversen vervelende ervaringen hier qua autoverhuur,heb ik nu zonder problemen of zorgen een auto gehuurd voor langer termijn. Mijn complimenten Harry.

★★★★☆
4 5 1
Lieve Harry, Ik heb heerlijk rond gereden in jouw auto's hier op het eiland. Heb overal naar toe gecrossed, en het eiland verkend. Ook natuurlijk bedankt voor de goede service altijd. Het was top! Groetjes Serena

★★★★★
5 5 1
Hoi Harry&Lew! Bedankt voor de toptijd die ik heb gehad in mijn rode en blauwe Golfjes. Een auto is een must op Curacao en dankzij jullie was ik dat! Ayo!

★★★★☆
4 5 1
we hebben 3 weken een auto gehuurd bij dit bedrijf en zijn dik tevreden zowel over de auto als de service, zelfs op zondag kwam hij naar ons toe ivm kokende motor.

★★★★☆
4 5 1
Auto s' morgens gebracht op afspraak en keurig de auto gerepareerd op dezelfde dag. Kunnen andere garages van leren. Bedankt jongens

★★★★☆
4 5 1
Goede prijs, fijne auto, veel gezien op Curacao en goede service, helaas moeten we weer weg. Succes !!!

★★★☆☆
3 5 1
Snelle service en vriendelijke mensen. Komen terug, bedankt

★★★★★
5 5 1
Dag Harry en collega's, Heel erg bedankt voor alle goede auto service de afgelopen 5 maanden, top! Keep up the good work! Groetjes!

★★★★★
5 5 1
Top Prijs - Top auto - Top Service. Bedankt jongens, komen volgend jaar weer terug bij jullie.

★★★★☆
4 5 1
Via deze weg wil ik je/jullie ook alvast even bedanken voor alle service! Ik heb gelukkig nagenoeg geen gebruik moeten maken van jullie maar die keren dat er wat was... was het top geregeld en dat alles voor een goede goedkope huurprijs! Groetjes, Irene

★★★★★
5 5 1
dankzij de geweldige service en de auto heb ik heel Curacao kunnen ondekken!! dank je wel :)! groetjes floor